Bel: 085-8885184!
Haal en brengservice
Uw was- en strijkgoed op laten halen en thuis laten brengen is uiteraard ook mogelijk bij Het Wasmandje in Zwolle. Kies voor volledige ontzorging!

Haal- en brengservice voor totale ontzorging

Heeft u geen tijd om uw was- en strijkgoed zelf langs te brengen bij onze wasserette? Of levert u uw was wel zelf af, maar kunt u geen gaatje in uw agenda vinden om alles ook weer op te halen? Geen probleem, want bij Het Wasmandje kunt u gebruikmaken van de haal- en brengservice in Zwolle. Wij zorgen er dan voor dat uw wasgoed op de afgesproken tijd wordt opgehaald én dat deze na het wassen en strijken weer thuis wordt gebracht. Het enige waarvoor u hoeft te zorgen, is dat uw was in een zak, wasmand of tas zit opgeborgen zodat wij dit direct mee kunnen nemen.

Let op: onze haal- en brengservice is geldig in een straal van 10 kilometer rondom onze wasserij. Hiervoor rekenen wij €3,50 bezorgkosten.

Buiten Zwolle zijn de kosten bespreekbaar.

Wilt u gebruik maken van onze haal- en brengservice of heeft u hier nog vragen over? Neem contact op via telefoonnummer 085-8885184 of door een bericht achter te laten op ons online contactformulier. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.