Bel: 085-8885184!
Strijkservice
Om kleding en ander textiel vakkundig te laten strijken, bent u bij wasserette Het Wasmandje aan het juiste adres. Verzekerd van perfect schone was!

Professionele strijkservice bij Het Wasmandje

Het is één van de meest gehate huishoudelijke klusjes bij zowel mannen als vrouwen in Nederland: strijken. Bij Het Wasmandje doen we dit echter graag voor u. Wij gaan aan de slag om elk kledingstuk weer kreukelvrij aan u terug te geven. Grijp dus uw kans en maak gebruik van onze strijkservice in Zwolle. Zo bespaart u een hoop tijd en moeite en heeft u altijd tijdig netjes gestreken kleding, lakens en meer in de kast liggen.

Wassen en strijken combineren

Bij Het Wasmandje kunt u kiezen voor een compleet pakket door ook gebruik te maken van onze wasservice. Doet u echter graag zelf de was en wilt u alleen het strijken uit handen geven? Ook dat is vanzelfsprekend geen enkel probleem. Het Wasmandje is uw professionele strijkhulp voor grote en kleine hoeveelheden strijkgoed. Lever uw strijkgoed bij ons af of maak gebruik van de haal- en brengservice. Als u kleerhangers meeneemt of –geeft, zorgen wij ervoor dat we de kleding netjes ophangen zodat deze zo lang mogelijk kreukelvrij blijft.

Vaste prijzen per kledingstuk

Om een zo eerlijk mogelijk tarief te rekenen voor onze strijkdienst, hanteren wij een vaste prijs per kledingstuk. Het strijken van een broek is bijvoorbeeld makkelijker en sneller gedaan dan een overhemd. Wij hebben daarom een onderscheid gemaakt tussen kledingstukken en ander strijkgoed. Voor het complete prijsoverzicht kunt u een kijkje nemen op onze tarievenpagina.

Kom gerust eens langs in onze wasserij om uw strijkgoed af te leveren. Wij staan doordeweeks elke dag voor u klaar. Wilt u meer te weten komen over de strijkservice van Het Wasmandje? U bent direct verzekerd van antwoord op al uw vragen als u telefonisch contact met ons opneemt via 085-8885184 Geeft u de voorkeur aan contact via e-mail? Laat dan simpelweg even een berichtje achter via het online contactformulier. Hier geven wij altijd zo snel mogelijk een reactie op!