Bel: 085-8885184!
Wasservice
Kies voor Het Wasmandje wanneer u uw was wilt laten doen in regio Zwolle en maak tijd vrij voor andere bezigheden. Een stralend resultaat gegarandeerd!

Vlekkeloze wasservice van Het Wasmandje

U kent het wel: u heeft haast en wilt nog snel een wasje aanzetten. Helaas ziet u die ene rode trui over het hoofd waardoor uw witte was van een nieuw kleurtje voorzien is. De was stapelt zich bovendien vaak sneller op dan u kunt bijhouden. Maak daarom gebruik van de wasservice in Zwolle van Het Wasmandje en kom nooit meer voor zulke problemen te staan. Wij zorgen ervoor dat uw was netjes gesorteerd, gewassen en opgevouwen wordt zodat u nergens naar om hoeft te kijken.

Kleine en grote hoeveelheden wasgoed

Iedereen is van harte welkom bij Het Wasmandje om gebruik te maken van onze wasservice. Zo kunnen we bijvoorbeeld grote hoeveelheden bedrijfskleding wassen voor bedrijven, maar bent u bij ons ook van harte welkom met uw wekelijkse gezinswasje. In onze salon staan drie wasmachines die verschillende hoeveelheden was aankunnen. Wij sorteren de was uitgebreid voor we aan de slag gaan zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het Wasmandje maakt standaard gebruik van Ariel wasmiddel. Als u de was wilt laten doen, kunt u natuurlijk ook altijd uw eigen wasmiddel meenemen. Wij zorgen er dan voor dat we uw was met uw eigen wasmiddel wassen.

Drogen en vouwen tevens inbegrepen

Een bedreven washulp is natuurlijk ontzettend fijn, maar na het wassen moet de was ook drogen. Dit is altijd inclusief de wasservice van Het Wasmandje. Wij drogen wat mogelijk is in de droger en hangen andere kledingstukken netjes op. Vervolgens vouwen we alles netjes op zodat u uw wasgoed weer mee naar huis kunt nemen. U kunt uw kleding ook direct door ons laten strijken!

Wilt u de was laten doen door enthousiaste en vakkundige mensen die u graag wat werk uit handen nemen? Kies dan voor Het Wasmandje. Mocht u nog vragen hebben of om een andere reden met ons in contact willen komen, kunt u altijd telefonisch contact opnemen via 085-8885184. Het is eveneens mogelijk een berichtje achter te laten via ons online contactformulier. Wij proberen u hierop altijd zo spoedig mogelijk een inhoudelijke reactie te geven. Tot snel bij wassalon Het Wasmandje!